Benvinguda a l´Estiu

  

dies 8/9 i 10 de juliol

Donem la Benvinguda a l´Estiu,amb animació per els carrers de les Roquetes.
Ball d´animació de disfresses infantil( us convidem a venir tots disfressats tant grans com petits) animació infantil amb Alexandro Eventos, a la plaça Llobregat
Presentació de la Reina  Infantil i Reina Rua Summer Carnaval 2016.
 Rua Summer Kids (Desfilada de carrosses  per els carrers comercials de les Roquetes ) amb expectacle de llums i só.  Per finalitzar l´event gaudirem  del espectacle de Humor a càrrec de Guillem Estadella i més tard, de la Gala Drag Queen i
Convidem a totes les botigues i establiments a romandre oberts els dies 8 i 9 de juliol fins les 12 de la nit , a decorar els aparadors , balconades i carrers, per donar un aire festiu al nostre municipi durant aquests dies.

 

Programació activitats Benvinguda a l´Estiu 2016

Benvinguda a l´Estiu amb la Rua Summer Carnaval 2016

Roda de prensa Benvinguda a l´estiu amb rua summer carnaval 2016

Avui hem presentat als mitjans de comunicació la Rua Summer 2016.

Aquí estem alguns del que fem possible La Rua Summer

Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Comissió de festes
                                                        Roquefestes 
                                            UCER

 

La Rua Summer Carnaval 2016 ja és aquí un any més i amb novetats significatives en la que serà la seva setena edició. Així, el conegut com a carnaval d’estiu de les Roquetes, que tindrà lloc del 8 al 10 de juliol, inclourà el primer dia una rua adreçada a nens i nenes i el darrer dia per la tarda un festival dels colors o festa “holi” amb atraccions d’aigua. Per descomptat, es manté l’acte central de la rua de carnaval del dissabte a la nit que s’allargarà fins la matinada amb música amb DJ’s.

El dia d’inici serà el 8 de juliol, a les 19h i a la plaça Llobregat, amb una festa infantil amb animació pels menuts i un ball de disfresses a càrrec d’Alexandro Eventos. Seguidament, a les 20h, es durà a terme la presentació de la reina infantil i la reina Rua Summer 2016 de la mà de The Remembers i Colla Boja. Serà el preludi de la Rua Summer “Kids” que començarà a les 20:30h. La desfilada de carrosses, comparses i animació recorrerà els principals carrers de les Roquetes amb sortida i arribada a la plaça Llobregat. A l’avinguda Mas d’en Serra hi haurà una zona d’exhibició i espectacle de llums i so.

Tot i ser el primer any, la rua infantil comptarà amb 5 carrosses, 2 batucades i la participació de 250 nens i nenes d’entre 5 i 15 anys. Un cop hagi finalitzat la desfilada, a les 22h tindrà lloc l’espectacle humurístic “El Penedret” amb Guillem Estadella (no recomanat per a públic infantil), i a les 23h es donarà pas a la gala espectacle Drag Queen 2016 amb Aaron Mars i Juan Reina.

L’acte central d’aquest gran esdeveniment serà el dissabte 9 a la nit. A partir de les 21h, des del passeig de Santa Eulàlia es donarà inici a la Rua Summer Carnaval 2016 que farà un itinerari per principals carrers i places més cèntrics de les Roquetes. Enguany creixerà la participació fins arribar a les 1.200 persones (300 més que l’any passat) amb un total de 25 colles, 20 carrosses (la majoria de les Roquetes, tot i que també n’hi ha de Ribes, Sitges, Vilanova o Cubelles) i 3 batucades. Ja a partir de la mitjanit, a les 00h i al passeig de Santa Eulàlia, agafarà el relleu el Rua Summer Festival 2016, amb la música de DJ J-Vito, DJ Aarón Coello, DJ Moncho i Discommon i les actuacions de Pupi Poisson, Kika Lorace i Lara Sajen.

Com a cloenda de la Rua Summer se celebrarà el diumenge 10 de juliol, a partir de les 17h, una festa “water holi” amb atraccions inflables d’aigua i festa de l’escuma que estarà amenitzada pel DJ Aarón Coello i altres DJ’s convidats al passeig de Santa Eulàlia.

 

fotografies  Benvinguda a l´estiu amb la Rua summer Kids 8 de juliol 2016 per els carrers comercials de Les Roquetes del Garraf

Contacte:

Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes del Garraf
C/ Miguel Angel 24 bxs
08812 Les Roquetes

 

Telèfon: 938115892 /

662396956

 

E-mail: secretaria@ucerlesroquetes.es

Vols fer-te soci?

Si vols fer-te soci, ompla el nostre formulari de contacte.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes del Garraf