Carnaval D´estiu 2017

Ja està aquí “ La Benvinguda a l´Estiu” amb la Summer  2017

Tot un cap de setmana sencer dedicat a la disbauxa carnavalera amb la qual es vol arribar a tots els públics per tal de donar la benvinguda a l´estiu.

Comencem els actes el divendres amb Animació Infantil, Presentació de les Reines, desfilada de carrosses i Espectacle show final.

Aqui us deixem la programació del carnaval d´estiu 2017

Buenos dias, os recordamos que los flyers con la programación de los 3 dias del Carnaval Summer  2017. los encontraréis en cualquier establecimiento asociado a la Ucer.

Carnaval d´Estiu 2017

                                                                                       A Les Roquetes del Garraf

 

7,8 i 9 de juliol 2017

Tot un cap de setmana sencer dedicat a la disbauxa carnavalera amb la qual es vol arribar a tots els públics per tal de donar la Benvinguda al ´Estiu

Divendres 7 de juliol,

 A partir de les 18:30 h a la plaça Llobregat començarà una festa infantil amb animació pels menuts i ball de disfresses amb el Grup D´animació Soni com Soni. A continuació, a les 20h, es farà la presentació de la reina infantil i la reina  Summer 2017 de la mà de la Colla Que Te Veo

La  “Summer Kids’  s’iniciarà a les 20’30h. La desfilada de carrosses, comparses i animació recorrerà els carrers de les Roquetes La rua infantil comptarà amb 6 carrosses, i  la participació de 200  nens i nenes aproximadament  d’entre 5 i 15 anys. Un cop hagi finalitzat aquesta  desfilada infantil, a les 23.30h, es donarà pas a la Gala espectacle Drag Queen 2017 amb Aaron Mars i Juan Reina.

 

Dissabte 8 de juliol.

Es quan es viurà la jornada central d’aquest  esdeveniment.

A partir de les 21h, des del passeig de Santa Eulàlia es donarà inici a la  Desfilada Carnaval d´estiu  2017, amb una participació de 16 carrosses , batucada i comparses  que farà un itinerari pels carrers i places  de les Roquetes.

I  a partir de la mitjanit, a les 24h i al passeig de Santa Eulàlia, agafarà el relleu; Festa Final 2017, amb la música de GuezzSound i dj Nacho

 

Dimenge 9 de Juliol

A les 17h fins les 20h, a la Rambla Santa Eulalia

Com a cloenda del Carnaval d´Estiu  “Festa Holi” amb festa de l’escuma que estarà amenitzada pel Dj Dídac

 

Fotografies del divendres 7 de juliol 2017 ( grup d´animació Soni com Soni, presentació de la Reines del carnaval ,rua Summer kids,Festa final amb Aaron  Mars i Juan Reina)

Diumenge 9 de juliol Festa Holi amb escuma i entrega de premis a la millor carrossa, millor escenografia, millor disfressa

Contacte:

Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes del Garraf
C/ Miguel Angel 24 bxs
08812 Les Roquetes

 

Telèfon: 938115892 /

662396956

 

E-mail: secretaria@ucerlesroquetes.es

Vols fer-te soci?

Si vols fer-te soci, ompla el nostre formulari de contacte.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes del Garraf