Rua Summer kids i Rua Summer Carnaval 2018

Benvinguda a l´estiu 2018, a Les Roquetes del Garraf.

Jornada infantil, concentración de carrozas de carnaval, animación y baile de disfraces, para todos los publicos, con la actuación de Soni Com soni,presentación de las Reinas de Carnaval kids y Rua Summer 2018, desfile de carrozas por las calles comerciales de les Roquetes y por ultimo fiesta final con el Grupo The Mateo´s

Queden molt pocs dies!!!!!! el teniu tot preparat ....? Ens esperen 3 dies de disbauxa i diversió Rua Summer Carnaval 2018 # Benvinguda a l´estiu# RuaSummerCarnaval#Water Holy#Ucer#Associaciódefestesdelesroquetes#Ajuntamentt#.

Rua Summer Kids 2018

Benvinguda a l´Estiu 2018
un any més ha sigut un gran èxit.

?
us deixem un petit resum de les activitats del divendres 13 de juliol 2017 a la plaça Llobregat de les Roquetes, Grup d´animació Soni com Soni,Presentació de les Reines 2018,desfilada Summer Kids,i Show final amb The Mateo´s
Donar les gracies a Joan Ars per les fotografies, a tots els assistents ,els participants, les Colles, voluntaris, policia, Ajuntament , Associació de Festes, Roquefestes i a tots els nostres associats i un llarg etc.
fins la propera, que serà la 10 edició.
?

Rua Summer Carnaval 2018

 Aquí , us deixem algunes de les imatges del dissabte 14 de juliol, de la desfilada Rua Summer Carnaval 2018

Water Holi 2018 a les Roquetes del GarrafDiumenge 15de juliol Festa Holi amb escuma i entrega de premis a la millor carrossa, millor coreografia, millor disfressa

resum  i valoració dels tres dies de Rua Summer Carnaval a Les Roquetes del Garraf.

Amb la festa Water Holi, la Rua Summer de les Roquetes va posar punt i final a la seva novena edició. Enguany aquest carnaval d’estiu ha batut el rècord de participants, superant les 1.500 persones, i un nombre bastant més elevat de visitants que omplien de gom a gom el centre urbà.

Molt positiva ha estat la potenciació enguany per part dels organitzadors de la zona d’exhibició de la Summer Kids, la rua infantil de divendres. Els nens i les nenes “van poder gaudir de l’espai de ball i del moment que es mereixen com els adults”, explicava el regidor de Cultura i Comerç local de les Roquetes, Adrià Solà. Així les seves coreografies i la desfilada van lluir més en el punt neuràlgic de l’avinguda de Catalunya, on es concentra bona part del públic assistent i les càmeres del Canal Blau TV (que va enregistrar i emetre en diferit la rua de la tarda i la de la nit).

En total a la Rua Summer hi han format part 7 carrosses infantils, 4 comparses i 17 carrosses d’adults, de les quals la de la colla “Pico y pala” va ser escollida millor carrossa. També van ser distingits els grups “Colla el 27” per la seva disfressa i “Gimnàstica 52” per la coreografia. La Reina 2018 ha estat Laura Barranco i la reina infantil, Aroa Corrales.

El regidor Adrià Solà ha fet una valoració molt positiva de com s’ha desenvolupat la programació d’activitats. Només un fet relacionat amb el canvi de fabricant de la pols de colors de la festa Holi -que enguany també era de pigments naturals, no nocius i amb les seves corresponents certificacions- ha aixecat certa crítica, doncs no es dilueix ni s’elimina del tot fins passats dos o tres dies. Per la resta, en general, la Rua Summer 2018 s’ha desenvolupat “sense majors incidències i molt millor que altres anys”, ha dit. També ha tingut molt bona acollida la campanya de conscienciació  institucional “No és no” per prevenir la violència masclista i les agressions. L’Ajuntament i la Policia Local havien fet una crida a celebrar les festes amb respecte i civisme, per un oci responsable i lliure de qualsevol tipus de violència i conducta irrespectuosa amb les persones i els espais públics. Segons la Policia Local només s’ha registrat un únic cas d’agressió en una baralla entre un grup de noies que ha acabat en denúncia i s’han registrat menys aldarulls i menys casos d’ingesta extrema d’alcohol que altres anys. També els agents municipals van decomissar begudes alcohòliques a menors i un aparell de descàrrega elèctrica entre els i les assistents.

Ara a les Roquetes ja es pensa en la 10a edició, “que volem que sigui especial, més lluïda i que tot funcioni més a la perfecció”, ha comentat el regidor de Cultura i Comerç local de les Roquetes, Adrià Solà. Per això “s’estudiaran millores pel que fa a l’aparcament de vehicles i aspectes logístics i la  possibilita d’incorporar nous elements de realització per a la retransmissions de les rues”, ha afegit.

Quant a les molèsties que pot ocasionar a alguns veïns i veïnes la festa final de la nit del dissabte, Solà entén que és un “esdeveniment popular que es fa als carrers del poble i no tothom ho celebra, però que es tracta d’una festa que s’organitza una vegada a l’any i que repercuteix positivament i en general en el conjunt de la població i el comerç local”. No obstant, ja aquest any s’han adoptat mesures per minimitzar algunes afectacions al veïnat com disminuir la potència de so del festival que es fa al passeig de Santa Eulàlia i retallar una hora el seu acabament.

La Rua Summer està organitzada per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes,  l’Associació de Festes Populars de les Roquetes, la Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER) i l’entitat Roquefestes.

 

us deixem enllaç retrasmissió rua summer Carnaval 

//www.facebook.com/ruasummer/videos/868550743345878/?t=7

Contacte:

Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes del Garraf
C/ Miguel Angel 24 bxs
08812 Les Roquetes

 

Telèfon: 938115892 /

662396956

 

E-mail: secretaria@ucerlesroquetes.es

Vols fer-te soci?

Si vols fer-te soci, ompla el nostre formulari de contacte.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes del Garraf