Concurs Endevina-la

ENDEVINA-LA!” JUGANT AMB EL CATALÀ A RIBES I A LES ROQUETES

 

El primer tinent d'alcalde, Josep Moya, amb guanyadores de l'edició de l'any passat. 

Per tercer any consecutiu, el Servei Català de Sant Pere de Ribes (CNL de l’Alt Penedès i el Garraf) organitza un joc per resoldre jeroglífics que porta per nom “Endevina-la!” i que compta novament amb el suport de les associacions de comerciants (Fem Ribes i Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes) i establiments col·laboradors delVoluntariat per la llengua per promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica, engrescadora i propiciant que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi. 

A les Roquetes l’”Endevina-la” es posa en marxa el 5 de novembre i acabarà el dia 25, i a Ribes es durà a terme del 7 al  22 de novembre. 

El joc consisteix a resoldre un jeroglífic que els establiments participants tenen exposat en un cartell a l’aparador, entrar a la botiga i demanar una butlleta de participació, omplir-la amb la solució corresponent i deixar-la a la mateixa botiga. Hi ha un jeroglífic a cada local

El dia  26  de novembre, al migdia, a Can Salvador Miret, seu de Fem Ribes, es farà el sorteig per conèixer les persones guanyadores de Ribes, i a les Roquetes, se sabran els noms de les afortunades el dia 4 de desembre, a la 1 del migdia, al Servei Local de Català de les Roquetes (Aulari Blanc). Els premis consisteixen bàsicament en lots de productes i vals de regal a les botigues participants adherides i hi ha una categoria específica per a menors de 12 anys. 

Un jeroglífic és un enigma que consta d’una pregunta o frase introductòria que s’ha de contestar o completar interpretant els símbols, les lletres o les paraules que hi ha dins d’un requadre. 

 

Entrega de premis

Entrega de Premis del concurs " Endevina-la 2018" 
Aquesta tarda a les 18h a l'Aulari Blanc, Felisa de la UCER i el regidor de cultura, Josep Moya han donat els premis de 25 € ( diners ucer) a cadascún dels guanyadors del concurs.
Els guanyadors han estat Pol Ruíz Maestro, fins a 12 anys i David Ruíz Giménez , major de 12 anys.
Moltes felicitats!???????

 

Contacte:

Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes del Garraf
C/ Miguel Angel 24 bxs
08812 Les Roquetes

 

Telèfon: 938115892 /

662396956

 

E-mail: secretaria@ucerlesroquetes.es

Vols fer-te soci?

Si vols fer-te soci, ompla el nostre formulari de contacte.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes del Garraf